Jay Kristoff új könyve

Jay Kristoff újabb sorozatba vágta fejszéjét.
Itthon a Vihartáncos könyvéről ismerhetjük, ami a Lótusz háborúja trilógia első része és a Könyvmolyképző kiadó gondozásában jelent meg.
Remélem, hogy ez a sorozat is eljut majd hozzánk, a leírtak alapján ígéretesnek tűnik.




A blogjában írt az új történetéről.

Az új sorozat világa egy hármas csillagrendszer része, amelynek három napja van, amik állandóan körbejárják a földet, így csupán háromévente van sötétség a földön. Ami azt jelenti, hogy a hősnőm képessége, hogy irányítani tudja a sötétséget, de nem csak ez hasznos. Az ördögbe is. Egy Jay Kristoff regényben vagytok. Az életedről nem hiszik, hogy könnyű.


A szinopszis:

Egy földön, ahol három nap soha nem nyugszik le, egy kezdő, fiatal gyilkos csatlakozik a merénylők iskolájához, hogy bosszút álljon azokon, akik megölték a családját.
Egy áruló lánya, Mia Corvere alig tud megmenekülni az apja sikertelen lázadása elől. Egyedül és elhagyatottan bújik meg egy városban, amit egy halott Isten csontjaiból építettek, amikre vadásztak a szenátus és az apja régi bajtársai. A képessége, hogy képes beszélni az árnyékokkal, vezeti el egy visszavonult gyilkoshoz, és egy jövőbe, amit soha nem képzelt el.
Most Mia, újonc a leghalálosabb merénylők csapatánál, az egész köztársaságban. A vörös templomnál.  Árulás és próbák várják a templomban, és ha elbukik, meghal. De ha túléli a beavatást, Mia lesz a kiválasztott, a szent gyilkosság asszonya, és egy lépéssel közelebb kerül, ahhoz, amire igazán vágyik.
A bosszú.

A sorozat 2016 tavaszán/nyarán kezdődik. Az első könyv címe: Nevernight



Forrás: https://misterkristoff.wordpress.com/2015/05/25/new-series-deets-drumroll-please/
Share on Google Plus

About Unknown

Író, Könyvblogger, Fantasy, Skandináv krimi, Tea, Japán, Távolkelet
    Blogger Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése